In Augustus ben in samen met mijn beste kameraad Loeka en zijn baasjes een weekje op vakantie geweest naar Sauerland. Nooit van gehoord natuurlijk ............het Sauerland maar het is toch zeker wel aan te bevelen! De eerste dag dat we daar waren hebben Loeka en ik de omgeving eens even goed verkend. De baasjes waren het er niet zo mee eens want we waren niet meer aan de lijn. Loeka en ik hadden een heerlijk geurtje te pakken maar ik vond het na een kwartiertje wel genoeg en kwam terug naar de baasjes maar Loeka.............die had het helemaal te pakken! Bijna 2 uur heeft het geduurd voordat mijn makker weer terug was. Gevolg.............de rest van de vakantie aan de lijn !!

Nou ja, we hebben een weekje heerlijk gewandeld, lekker met elkaar gespeeld maar ook als echte vrienden bij elkaar geslapen. De baasjes hebben zich trouwens ook goed geamuseerd. Veel foto's zijn er gemaakt dus ..............veel plezier met het kijken!!!

                                                  

Ohhh ja, voordat ik het vergeet. Dit was ons tijdelijke Beagle Onderkomen. Een super tof ding met toffe mensen die erg van honden houden. Dus Katja, Dierk, Jeff en Balu ....... Vielen Dank !!