Eindelijk is het vakantie! Niet dat ik nou precies weet wat vakantie is want ik heb eigenlijk elke dag vrij maar in plaats van 2 dagen in de week uitslapen, heb ik er nu al 4 uit kunnen slapen dus dat ziet er alvast goed uit. De eerste paar dagen hebben mijn baasjes het druk en dan op 1 dag verschijnen er allerlei tassen in de woonkamer, worden er kleren naar onder gehaald en niet te vergeten, het belangrijkste : wordt mijn BeagleClub tas gevuld met mijn tuigje, leren riem en  de rest van mijn gigantische voorraad. Een ding is duidelijk : er staat wat te gebeuren !

De volgende dag wordt er eerst weer uitgeslapen en gaan we een flinke wandeling maken. Een kopje koffie wordt er gedronken en ja hoor ! Hup de auto in en we gaan !! Na een kleine 3 uurtjes rijden komen we op mijn nieuwe thuisbasis aan.Tis wel een stuk kleiner dan mijn eigen huisje maar er zit een bank en een bed in dus slaapplekken genoeg! Eerst de tuin nog goed verkend en mijn baasjes laten weten dat deze tijdelijke woning goedgekeurd is.

We zitten trouwens in Zeeland. Blijkbaar heet het plaatsje Nieuwvliet-Bad. Ook daar heb ik nog nooit van gehoord. Mijn baasjes hebben een grote stacaravan met een Beagleproof omheinde tuin voor ons kunnen regelen. Eerst komt natuurlijk weer de koffie op tafel en voor mij een bakkie water. Na een uurtje te hebben relaxed zijn we gaan wandelen. Wel even een rare omgeving hoor. We hebben een paar bergen moeten beklimmen maar mijn baasjes zeiden dat dat de dijk was. Het zal wel aan mij liggen..... Na 10 minuutjes lopen bleef ik ff staan ... ik keek om me heen ... en sprinten maar !!!!! Wowwwww wat een mega grote zandbak hebben ze hier !!!! Een grote zandbak en een gigantische grote waterbak !!! Niet echt te pruimen dat water maar oké, dat vergeef ik ze wel. Elke dag waren we 's morgens en 's avonds op deze zandbak te vinden. De rest van de dag zitten mijn baasjes lekker buiten in de tuin en ik lig te slapen op de bank maar mijn voorkeur had toch het bedje. Kost flink wat energie al dat zand dus er was elke dag, gelukkig een pauze van een paar uurtjes zodat ik daarna weer goed kon sprinten, graven en pootje baden. Het super paradijs voor Beagles !

Foto's zeggen meer als woorden dus wil je weten hoe wij het in Zeeland gehad hebben dan kijk maar eens naar onze foto's ! Je kunt de foto's trouwens aanklikken als je mij of mijn baasjes groter wilt zien!